Чому меблі купують під замовлення?

Готові рішення не завжди підходять під інтер'єр, за габаритами,  по функціоналу. І тоді починаються пошуки альтернатив на сайтах в інтернеті з можливістю замовити меблі за індивідуальним проектом. У такому випадки є гарантія, що підійде під загальну стилістику приміщення.

Саме виготовлення індивідуально під розміри, дозволить раціонально використовувати простір, навіть у випадку нестандартної геометрії стін. Як замовити меблі недорого для маленької площі? Якраз такий підхід дозволяє закрити повністю питання з облаштуванням маленького приміщення, створення в ній комфортної обстановки за доступною ціною.


Коли покупець шукає меблі зі складу на сайті, інтернет-магазині, є велика ймовірність, що купите виріб, який зовсім втратив свій товарний вигляд через тривале складське зберігання. Таке виключає оформлення замовлення меблів у виробника прямо на фабриці.

Ще перед початком виробництва, є можливість узгодити всі матеріали і контролювати якість виготовлення меблів за потрібними розмірами. Варто зазначити, що меблі на замовлення не підлягають обміну, так як відразу виготовляються під клієнта за передоплатою!


Що впливає на вартість виготовлення меблів?

Багато ще вважають, що виготовлення меблів на замовлення за індивідуальними розмірами буде дорожче в кілька разів. Таке переконання буде неправильним, тому, як ціна меблів на замовлення може бути нижче готових виробів. Враховуються всі побажання, включаючи необхідний бюджет, і потім формується вартість погонного метра корпусних меблів. Ви можете зробити запит вартості в каталозі на сайті під моделлю з фото, що сподабалася, а також за вказаними телефонами в контактах.

Що входить в ціну корпусних меблів?

  • Робота дизайнера над індивідуальним проектом
  • Виробництво з обраних матеріалів
  • Доставка та збирання меблів фахівцями
  • Гарантії якості від виробника
  • Оплата здійснюється будь-яким зручним способом!


Виробник Remeslo пропонує якісні меблі під індивідуальні параметри, яка відрізняється надійністю і доступною ціною. У виробництві використовуємо матеріали і фурнітуру тільки перевірених постачальників з України та Європи, що добре зарекомендували себе за тривалий час. Це дозволяє гарантувати довговічність кожного виробу виконаного на фабриці.

Чому нам довіряють клієнти виробництво меблів?

  • дотримуємося термінів виготовлення
  • адекватна вартість
  • розробка трендового дизайну
  • сучасні тенденції
  • Інноваційне виробництво меблів


У нас Ви можете замовити меблі за індивідуальним проектом з різним цільовим призначенням:

Кухні. Купити готові комплекти, які ідеально підходили б за розміром і відповідали вимогам власників, дуже непросто. Створимо ідеальний багатофункціональний простір, який буде відповідати усім Вашим вимогам.

Шафи купе. Пропонуємо відмінні ергономічні рішення, які дозволяють зручно помістити велику кількість речей з красивим дверним фасадом.

Меблі для вітальні. Пошук зручних гарнітурів не увінчався успіхом? Тоді вам однозначно слід замовити комплект, який повністю задовольнить усі побажаня і гармонійно впишеться в інтер'єр.

Гарнітури для спальні. Хочете ексклюзивне ліжко або тумби, але массмаркет не пропонує такого роду виробів? В такому випадку, розробимо унікальний ескіз меблів для спальні, яка не тільки буде надзвичайно красивою, але і функціональною. Підберемо найкомфортніший матрац для вашого сну!

Гардеробні. Зручне розміщення предметів гардероба можна досягти  при індивідуальному виготовленні стелажів та застосуванні ергономічних   тумб для зберігання речей . Ми готові допомогти вирішити це питання!

Офісні меблі. Корпусні вироби найчастіше стандартних розмірів і не завжди підходять габаритам приміщення. Індивідуальне виготовлення столів, рецепцій, столів для переговорних кімнат нашими фахівцями дозволить створити максимальну зручність в робочих кабінетах.